Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Οι Currier την εποχή του κορωνοϊού

        Μόνον currier δεν μπορεί να ονομάζονται οι εταιρίες ταχυμεταφορών που δραστηριοποιούνται
στον Ελλαδικό χώρο αυτή την περίοδο. Στην καλύτερη περίπτωση να παραλάβεις το δέμα στις 5 μέρες ενώ έχεις χρυσοπληρώσει για τη μεταφορά. Αν δε διαμαρτυρηθείς σου τη λένε κιόλας επειδή όλη αυτή την περίοδο ''όλοι ηλεκτρονικά παραγγέλετε''.
        Αυτά είπαν και σε μένα όταν διαμαρτυρήθηκα για ένα πακέτο με βασίλισσες που μου απέστειλε βασιλοτρόφος. Και ενώ στο επίσημο site της εταιρίας αναφέρεται ότι το πακέτο έχει ναχωρήσει από το κέντρο διαλογής Αθηνών πριν από 55  ώρες παραδόξως δεν έχει φτάσει στο κατάστημα διανομής της Λάρισας.
       Μάλιστα μία εταιρία ταχυμεταφορών γνωστότατη διανοήθηκε μέσα στην πανδημία να αυξήσει τα τέλη με το πρόσχημα της μεγάλης αύξησης του όγκου των μεταφορών αλλά μετά από το κράξιμο που δέχτηκε από όλα μέσα επικοινωνίας τα πήρε πίσω.
      Αυξημένος όγκος μεταφορών σημαίνει και αντίστοιχη αύξηση εσόδων για τις εταιρίες που θα μπορούσαν να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό ή να αυξήσουν το ωράριο των ήδη εργαζομένων τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις αλλά και να δικαιώσουν το σκοπό της ύπαρξης τους.
       Αντ΄ αυτού προτιμούν να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όσους τους προτιμούν και να μας επιστρέψουν στην πρό 30-40 ετών Ελλάδα όταν η μόνη υπηρεσία ταχυδρομείου ήταν τα ΕΛΤΑ της εποχής με τα μέσα της εποχής και με το δημόσιο τρόπο λειτουργίας.

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου